Контейнери и Фургони за живеене, офис – Сглобяеми контейнери

Контейнери

Кликнете върху новия ни уеб сайт

Кармод – единственият производител в България на сглобяеми контейнери
Ако търсите информация за контейнери или кабини, за техните технически характеристики и възможностите Ви за избор? То Вие сте попаднали на точното място. Този сайт е предназначен да отговори на повечето от Вашите въпроси, както и да Ви информира за предлаганите от нас бързи и ефективни решения. Но ако не намерите информацията, която търсите в нашия сайт, моля, обадете се и тогава нашите експерти ще Ви помогнат. Целта на нашият екип е да бъдете добре информирани при избора си на контейнер, да Ви запознаем с основните параметри, отличаващи висококачествените решения на Кармод , от останалата стока налична на пазара.

Жилищни контейнери на най-ниски цени

Нуждаете се от достъпни, лесно-транспортируеми и висококачествени обитаеми помещения за офис или жилище? Тогава 20-футовите офис контейнери на Кармод Контейнер България са нашият отговор на Вашите желания. Произведени по стриктни стандарти, те са един модерен начин да изградите ефективни и удобни временни, а защо не и постоянни офис или жилищни площи на Вашия обект.

Санитарни контейнери на най-ниски цени

ПРАКТИЧНИТЕ РЕШЕНИЯ ЗА ВАС ! Типови, Стандартни, Поръчкови, според Вашето желание и изисквания …
МОБИЛНИ ОФИСИ Нашите офис контейнери са практично решение на изгодни цени за обекти от административен тип – офиси, строителни фургони, кухни, конферентни зали, санитарни и складови помещения, временни обекти. Най-доброто решение за Вашият обект. Изцяло завършен вид. Изработен от Стабилна метална конструкция и висококачествен сандвич панел. Оборудване с WC, кухненски бокс, климатик, прегради, остъкление и други екстри по желание на клиента.

Преместваеми къщи Нашите преместваеми къщи са едно уютно и комфортно решение на цени за всеки.Индивидуално проектирани помещенията за живеене са подходящи за всякъв вид мебели, модулни кухни и обзавеждан …

МОДУЛНИ КОНСТРУКЦИИ Нашите модулни конструкции – гъвкаво решение на ниски цени при индивидуални проекти за жилища, офиси, строителни постройки за временно живеене, търговски обекти и други. В основата на, Отличават се със своята функционалност и приложение. Могат да се използват за офиси на техническите ръководители, администрацията и служителите, за спални помещения на персонала, за помещения за почивка и хранене. Могат да бъдат използвани многократно с години местейки ги от обект на обект.

Турски контейнери за живеене

Преносими санитарни помещения – ново и модерно решение за заведения, бензиностанции, магазинчета, отдалечени обекти, строителни площадки, сгради без изградена ВиК инсталация. Санитарните контейнери са в изцяло завършен вид, готови за използване – моноблокове, мивки, писоари, душкабини. Практичността им е голямо предимство.

Нашите павилиони и магазини са на най-рентабилни цени. Те предоставят изключителна гъвкавост и висока рентабилност при създаване на индивидуални проекти за магазини, кафенета, павилиони за хранителни и нехранит …

Кабини и павилиони на най-ниски цени

Хладилен контейнер Многофункционалните контейнерни конструкции, успешно могат да бъдат приложени в изграждането на хладилни контейнери. Изработват се съобразно специално задание на клиента, биват със специфични …

ПРЕДСТАВЕНИТЕ ПРОДУКТИ СА РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ, МОГАТ ДА БЪДАТ ИЗРАБОТЕНИ ПО ПОРЪЧКА. Технически контейнери – Многофункционалните контейнери успешно могат да бъдат приложени в изграждането на технологични кабини, Складовите контейнери на Кармод са едни от най-удобните при решението на проекти за обекти от складов тип.

Now call

In order to serve you better, if you could kindly send an e-mail to info@karmod.com for questions and details about your theoretical and special architectural plans, projects, and product specifications, your request will be responded to as soon as possible.

Related Articles