Proizvođač kiosaka – Višenamjenski štandovi – prikolice (ugostiteljstvo i trgovina)

Kiosci i štandovi

Kiosci služe različitim namenama, prodaji štampe, hrane, najrazličitijih vrsta robe. Biće napravljeni po Vašoj želji i za namenu koja je Vama potrebna, a kvalitet i trajnost ćemo mi garantovat i. Uz dogovor sa našim inženjerima i arhitektima Vaš kiosk ili prodajni štand imaće dopadljiv izgled i visoku funkcionalnost. Kioscištandovi, prikolice (ugostiteljstvo i trgovina). Ugostiteljski i trgovački kioscištandovi i prikolice. Spremi pretragu.

Naše standardne kućice do sada su najviše kupovali KARMOD KİOSCİ, kao vagarske kućice.
Inovativni sistemi povezivanja elemenata urbane opreme, moderan design, skladnost te njihova višenamjenska funkcija, trendovi su koje tvrtka KARMOD KİOSCİ, kreira u svim segmentima svojeg stvaranja i djelovanja. Proučavanjem i kontaktima s korisnicima, a na osnovu nedostataka postojećih štandova na tržištu kreirali smo liniju novih štandova. kiosci, trafike, štandovi za ugostitelje, prodaja i iznajmljivanje. Oglasi za pijačne tezge, montažni kiosci i tezge, štandovi

Mobilne Kiosci koje se prilagođavaju Vama

Višenamjenski štandovi, predstavnici nove generacije urbane opreme, slijedećih su karakteristika: Štandovi su višenamjenski za izlaganje i prodaju roba kao što je voće i povrće, odjeća i obuća, bižuterija, suveniri, knjige, tisak… Ova univerzalnost osigurava se dimezionim prilagodbama i namjenskom opremom; prodajnim pločama, vitrinama i policama, vješalicama, košaricama, stalcima, a sve prema vrsti roba koje se izlažu i prodaju.

KARMOD KİOSCİ, je vodeći proizvođač kiosaka u regiji jugoistočne Europe sa dvadesetogodišnjim iskustvom i tradicijom u proizvodnji kiosaka različitih namjena.

Do sada smo dizajnirali i patentirali više od 50 različitih modela kiosaka sa velikim brojem pojedinačnih modela za svaki kiosk. Naše kioske prije svega odlikuje jedinstven dizajn, kvaliteta upotrebljenih materijala i vrhunska izrada.

Kiosci štandovi prikolice i oprema

KARMOD KİOSCİ, nudi svojim kupcima kioske izrađene po konkretnom zahtjevu kako u pogledu materijala, dimenzija i specifičnog dizajna u zavisnosti od konkretne namjene kioska koji se najčešće primenjuju kao:

KARMOD kabine za pušaće ( outdoor / indoor )
za pušenje u javnim i radnim prostorima isporučuju se sastavljene ili u dijelovima + montaža.

Kabine – prostori
izrađeni po mjeri za pušenje u javnim ili radnim prostorijama, isporuka u dijelovima + montaža.

Kabina za pušenje
za unutarnje prostore proizvedena je po Europe normama i zakonu koji propisuje uvijete za postavljanje kabina unutar zatvorenih prostora (aerodromi, javne ustanove, željeznički kolodvori, autobusni kolodvori itd.).

Now call

In order to serve you better, if you could kindly send an e-mail to info@karmod.com for questions and details about your theoretical and special architectural plans, projects, and product specifications, your request will be responded to as soon as possible.

Related Articles