Montažne kuće i modularni objekti – Modularni objekti

Prefabricirani objekti

Karmod prefabricirani objekti. Pod prefabriciranim objektima podrazumjevamo objekte koji su dovršeni ili u velikoj mjeri dovršeni u našoj tvornici. Pod prefabriciranim objektima podrazumjevamo objekte koji su dovršeni ili u velikoj mjeri dovršeni u našoj tvornici. Raznolikost je prisutna u oblicima, dimenzijama, tehničkim rješenjima i materijalima od kojih se proizvode.

Energetski Učinkoviti Objekti

Energetski Učinkoviti Objekti su izrađeni od modularnih konstrukcija ( jedinica ) spojenih u niz. Modularne montažne objekte gradimo s sestavljanjem modularnih bivalnih in sanitarnih enot v večje objekte.

Montažne kuće slike i cene

Modularna konstrukcija
Modularna konstrukcija je čelično okvirna konstrukcija 3D modul tvorničke proizvodnje koja se na lokaciji lako spaja modul do modula i modul na modul . Jednostavnim povezivanjem i pričvrščivanjem nastaje objekt ili niz objekata standardne izvedbe do tri etaže u visinu. Na poseban zahtjev naručioca projektiraju se objekti i više od tri etaže.

Karmod Prefabricirane kuća koja raste s vama
Jeste li ikada sanjali o kući koja bi se prilagođavala vašim potrebama i mogućnostima? Koju bi mogli raširiti ili smanjiti s obzirom na razdoblje u životu ili ju pak premjestiti na drugo mjesto u slučaju selidbe? To nisu samo naivni snovi! S modularnim Prefabricirane stambenim jedinicama KARMOD možete stvoriti dom koji će se povećavati ili smanjivati jednako kao vaša obitelj i pritom uvažavati i debljinu vašeg novčanika. Konačno dom koji će rasti s vama!
Bitne prednosti prefabricirani modularnih kuća Karmod:
vertikalno i horizontalno modularna,moderna arhitektura,prefabricirana,ekološka, energetski štedljiva,potresno i požarno sigurna,visoko kvaliteta,cjenovno povoljna, mobilna

Čelične Konstrukcije
Čelik je vječno moderan i aktualan materijal, materijal neograničenih mogućnosti. Zbog univerzalne primjenjivosti koristimo ga stoljećima i može se koristiti na različite načine to je pouzdan partner sa izuzetnim tehničkim i funkcionalnim svojstvima koji ga čini omiljenim kod arhitekata i investitora. Pogodan je za reprezentativnu i industrijsku gradnju; često se koristi u projektima gdje dolazi do projektantskih promjena. To je rješenje koje vrijedi

Now call

In order to serve you better, if you could kindly send an e-mail to info@karmod.com for questions and details about your theoretical and special architectural plans, projects, and product specifications, your request will be responded to as soon as possible.

Related Articles